Известие

Collapse
No announcement yet.

Настройка часовник 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги при мен не се получава изключих и двете букси и настройките от менюто не ми се променят.не мога да задам нищо освен часовите пояси и лятно/ зимно време...

Comment

Първоначално публикувано от kontrabanda Покажи съобщение
      Колеги при мен не се получава изключих и двете букси и настройките от менюто не ми се променят.не мога да задам нищо освен часовите пояси и лятно/ зимно време...
      Да преговорим цялата процедура, за да няма грешка:

1 - буксата на навигацията трябва да е изключена
      2 - пускаме ICS - а
      3 - натискаме бутона "trip"
      4 - избираме "settings"
      5 - избираме "date/time
      6 - избираме "settings"
      7 - в новото меню натискаме "settings", при което маркерът се позиционира върху часовете............
      8 - след настройката на времето, натискаме "start"
      9 - излизаме с "go back" от всички подменюта.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Откачи "-" на акумулатора и изчакай 1-2 мин!

Comment

Всичко е наред моя грешка. Не ме пускаше в ''Settings'', след откачането на буксите и вчера сглобих набързо всичко днес изчаках на контакт около минута и ми се появи. Влезнах и всичко е ОК. Мерси

Comment

Значи пробвах това със изключването на навигацията от зад в багажника но не се получи да си го настроя ръчно.. мога само със часовите пояси да го сменям и са доста различни от нашето време ? някакви други идей ?

Comment

Първоначално публикувано от Alfa145quadrifoglio Покажи съобщение
              Значи пробвах това със изключването на навигацията от зад в багажника но не се получи да си го настроя ръчно.. мога само със часовите пояси да го сменям и са доста различни от нашето време ? някакви други идей ?
              И аз един път имах подобен случай, но се оказа че това е начина. Просто явно трябва да се изчака след като се откачи навигацията или да се извади и сложи пак ключът. Няма друг вариант за ръчно сверяване на часовника. Просто изключи кабелите на навигацията и ще ти се активира менюто.

Comment

Откачи акумулатора, изключи буксата на навигацията, закачи акумулатора и направи описаната в пост № 17 процедура.
                Това е начинът. Друг няма.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Огледай коя букса си изключил Май си объркал Казвам го от собствен опит
                  ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Working...
                  X